tirsdag 31. januar 2012

8. Sloaros - Haukeli 25 km

Kald dag i fjellet m fin sol. Gikk over vann og opp turistskardet. Fant spor fra andre skigåere som jeg fulgte til Haukeli. Møtte et par som hadde overnattet i telt. Hadde vært under 20. Laks og øl til middag. Går retn Finse imorgen

8 kommentarer:

 1. Hei. Får håpe været holder, det ser jo nydelig ut. Med den bespisning du har, så har du nok ikke behov for det foret som Anders skaffet. God tur videre i morgen.
  Hilser også til Ninnette, du har det nok litt varmere en Terje. Gubben er sprek!! helt god viste vi jo at han han muligens ikke var, men nå får vi det bekreftet.

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja da vi koser oss her med litt mer varme, men vi følger med hver dag. Synes det er spennende. Hils. Det blir vel birken på dere i år vel, snuffs, snuffs. Her er det ikke mye skiføre.

   Slett
 2. Hei, du er nå topp motivert og det er bra !
  Vi følger deg videre, både store og små her hjemme. Paal...

  SvarSlett
 3. Hei!
  Bra du sørger for å få i deg god mat og drikke. Det holder deg igang! Kan opplyse om at det var fiskepinner og vann til middag Fetsund idag.... God tur videre, Terje. Vi følger deg daglig!

  SvarSlett
 4. Dette ser jo helt topp ut. Får håpe ikke kulda som kommer til helga blir for ille. Kos deg i flott natur. Følger med på deg. Flott at du legger ved bilder. Fortsett med det :-)

  Gunnar.

  SvarSlett
 5. Dette går jo så det griner. Biff, pinnekjøtt, laks, vin og øl - høres ut til at cateringen går i orden. Da er det bare å stå på videre. En drøy uke er tilbakelagt.

  Hilsen Svein x 2

  SvarSlett
 6. Bra jobba pappa, ser ut som du har det kjempe fint :) vi tenker mye på deg.. god tur videre!
  kjempe fine bilder du legger ut forresten
  stor klem fra meg i Spania

  SvarSlett
 7. Hei Terje!
  Petter, Per Olav og jeg jobber natta. Bra at du fikk fiksa sekken. God tur videre i fjellheimen.

  Mvh. Jan-Erik

  SvarSlett