fredag 3. februar 2012

11. Sandhaug - Dyranut 31 km

Bedre sikt idag. Gikk kl 0900. Kommet 15 cm m snø iløpet av natten. Tungt å gå i løssnøen. Etter Gunnarshaugen kom "redningen". To skutere m folk. Jeg vinket men de vinket ikke tilbake. På Dyranut v rv 7 var det stengt. Satte fra meg skia og fikk haik ned til Haugastøl. Fått dusjet og venter på pizzaservering

Tusen takk for alle tilbakemeldingene. Utrolig motiverende !

5 kommentarer:

 1. Hei Terje. Sitter på jobb, så på værmeld. og det tyder på at du går flere kalde dager i møte, men du har vel utstyret i orden. Utrolig hvor langt du har kommet på disse dagene. Ønsker deg en riktig god tur videre. Øyvind.

  SvarSlett
 2. Hei. Håper pizzaen smakte, det ble vel en liten øl også? Sitter selv her med en Erdinger.
  Milene går unna og du har kommet godt i gang, så nå er det bare å stå på. Men hold hode kaldt, det er tross alt langt igjen. God tur videre. mvh
  Ola Msgne

  SvarSlett
 3. Sikkert greit å komme seg innendørs å få dusj, mat og varme. Friskt og kaldt ut om dagen. God tur videre.

  SvarSlett
 4. Håper du får en fin tur videre.. og at været er midlere når du kommer til 67 grader nord.. Her er det for øyeblikket -18 grader. Når regner du med å være her og hvor skal du gå? Skulle du ned i Sulis? Hvis du trenger mat, dusj osv. så gi beskjed så henter vi deg ;)

  SvarSlett
 5. Så langt du har kommet. Spennende å følge med på bloggen. Får vel et litt annet perspektiv på livet, når du går alene med kun dine egne tanker? Stå på videre - vi følger daglig med og sprer innimellom litt nytt på Facebook.

  SvarSlett