tirsdag 14. februar 2012

22. Øvre Dørålseter - Auma 69 kmMye vind og snø idag. Glad jeg ikke var på snaufjellet. Gikk i bjørkebeltet ned til Blæsterdalen. Fulgte veien til Folldal og ned til Tangen. Dårlig skuterspor opp Lomsjødalen og inn til Savallen. Fulgte vei ned Sivildalen til rv 3. Ble hentet av fattern. Overnatting på Grimsbu turistsenter. Middag m innehaver Tove, Markus og fattern. Tove traff Roy johnsen og jeg i 1990 på backpackertur i Sørøst Asia. Trivelig kveld.

3 kommentarer:

 1. Hei Terje

  Jobber natt sammen med Petter og Tor Arne . Vi er mektig imponert over dine prestasjoner. 22 dager, 2 hviledager og tilbakelagt 735 km(etter mine beregninger). Du har vel snart tilbakelagt 1/3 del av turen?. Fortsetter du sånn, så blir du en av de raskeste som har gjort denne turen. Ta vare på deg selv og lykke til videre.

  Hilsen Jan-Erik på OPS,en

  SvarSlett
 2. Må si meg enig med Jan-Erik ! Det går virkelig unna i svingene... Er du fornøyd med utstyret du har valgt for turen? -Håper du har like fint vær som det er her i Skytta akkurat nå. Minus 1 og knallblå himmel !! God tur videre Terje....

  SvarSlett
 3. Litt av et tempo du holder. Stå på videre. Hilser fra alle i solfylte Fredrikstad :)

  SvarSlett