tirsdag 21. februar 2012

29. Sandvika - Vera 18 km


Mye vær idag også. Åpent terreng m furu og bjørk. Fulgte sommerløypa som er merket. Fått privat overnatting på Sveet gård. Bedt på middag. Koslig folk. Vil prøve Gaundalen imorgen.

7 kommentarer:

 1. Hei.
  Været får en ikke gjort så mye med. Det virker som om du kommer i kontakt med mange hyggelige folk og at du blir tatt godt vare på, det er bra. God tur videre.

  SvarSlett
 2. hei hei ja! Vi trodde kanskje vi kom til å møte deg i dag, men du var akkurat litt for kjapp for oss gitt! ;-)
  vi koser oss her på Innstua ja. Håper du ikke snødde ned over fjellet i dag, og vi håper jo selvfølgelig at det er mulig å se antydning til spora dine i morgen. Gi gjerne lyd om rutevalget ditt i morgen! God tur videre!

  SvarSlett
 3. Flinke pappa'n min! stå på! <3

  SvarSlett
 4. Fytti katta, Terje!!!!! Som du herjer!!! Med denne farten setter du rekord. Hva skal du gjøre med alle fridagene du har igjen når du er ferdig med turen? Stå på! Dette er utrolig bra!

  SvarSlett
 5. Hei Terje
  Torsdag morgen her og som vanlige folksomt på sentralen til tross for vinterferie. Ikke til å unngå at du daglig er et samtalemne. Ser at du ikke har fått ajourført bloggen din, men ser av Spoten at du tilbakela en lengre etappe igjen i går. Er det mye laussnø i fjellet?. Ser at du er i Snåsaområdet og du kan vel ikke forvente å treffe så mye folk fremover, men du får bare stå på og husk at vi følger godt med på den utrolige prestasjonen du i er i ferd med å gjennomføre.
  PS. Skal hilse fra Hans Holmgrunn,Hilde Rauken og Per Martin Ødegård og ønske deg god tur videre.

  Mvh.Jan-Erik

  SvarSlett
 6. Hei Terje
  Har kjørt tur/retur Mo denne uka fra Bodø.
  Mye vær og snø venter deg!
  Ser at du nærmer deg Nordland, kanskje Mo om en uke ! Stå på, familien Nordpå følger med.
  Paal

  SvarSlett
 7. Hallo Terje,
  Ser du har passert Gjevsjøen. Snart i Nordland. Det er bra. Har sittet og glodd på den tomme hytta di en ukes tid nå. Slitsomt det også. Se til å få brøyta den løypa ferdig til Nordkapp, så det blir noen å dele en vin med igjen:-) Skjønner at det er tyngre forhold innimellom. Men du hadde noen rå dagsmasjer lenger sør. Glum er halvdau etter halvannen mil i oppkjørte spor. Begriper ikke hva du driver med. Stå på videre!

  SvarSlett