lørdag 25. februar 2012

33. Nordli - Røyrvik 66 km


Fin dag m sol på vei. Fikk kaffe,kake og ullsåler på Kvelibua. Alt fullt på Røyrvik grunnet vinterferien. Fikk kranglet meg til et behandlingsrom på Røyrvik gjestegård. Depopakka levert på gjestegårdent på kveld av ansatt fra Røyrvik postktr. Det er service ! Børgefjell og Nordland neste

6 kommentarer:

 1. Børgefjell er fantastisk !
  Der er meldt dårligere vær man/tirs.
  Stå på videre...

  SvarSlett
 2. ¨For et tempo, jeg er imponert. Vi følger med deg fra Spania og ser at du kanskje kan få til å komme ned en tur før påske. Vi gleder oss til å se deg igjen. Klem fra kona

  SvarSlett
 3. Hei
  Ja, da er du vel gjennom Nord Trøndelag fylke i morgen. Norland fylke er langt og til dels kronglete, men med den farta du har satt opp så passerer til vel Mosjøen om noen dager. Du er vel snart halveis - 1219 km står min trippteller på og det på 31 dager på ski - fantasisk prestasjon. God tur videre - i morra får du vel en ny fin dag i fjellet, men som Paal skrev, så blir det no mer guffent et par dager fremover og så kommet vårsola frem igjen.

  OBS. skal hilse fra Øyvind Strømsborg og Arild Bråten - vi sitter på OPS,en i natt.

  Mvh. JAn-Erik

  SvarSlett
 4. Hei Terje,
  Vinterferien er over for oss alminnelige dødelige. Og du smeller til med 156 km på to dager. Utrolig. Med det tempoet der kommer snart purken og tar deg! God tur videre gjennom Nordland!

  SvarSlett
 5. Tror kanskje du må bytte betari på Gps en Terje.
  Bra fremdrift på deg.
  Kos deg i nordland

  SvarSlett
 6. Hei Terje. Jeg henger meg på Herr Glum, 156 km på 2 dager er imponerende. Ser at fruen frister med blant annet Spania, men Terje, husk fokus på målet, ikke la deg friste. God tur videre.

  SvarSlett