søndag 4. mars 2012

41. Kvepsendalen - Bolna 40 km

Våknet m en reinsflokk rundt koia. Tidlig start. Nok en dag m fantastisk vær i fjellet. Lunsj på Virvasshytta. Ble tipset om flatere trase retn Bolna. Forlot Nordlandsruta og gikk via Daudmannsmyra og Andfjellmyran. Kom innpå ruta igjen v Randalskåta. Endel folk i fjellet grunnet vinterferie. Bra standard på dnt Bolnastua.

Reinsflokk utenfor koia på morningen

5 kommentarer:

 1. Hei. Ser ut som om hælen har blitt bra, du er kommet i godt driv igjen. Det ser ut som om du er heldig med både vær og før, samt at du blir godt mottatt. Lykke til videre.

  SvarSlett
 2. Bra jobba Terje! Saltfjellet snart passert ser det ut til. Husk suspensorium hvis du skal gå over Ballavri:-)

  SvarSlett
 3. Hei Terje

  Kjempefint at du har finvær - håper at det vedvarer når du skal over Salffjellet. Har en tendens til å blåse noe jævlig der oppe. Mila legger du bak deg i imponerende tempo. ser på kartet at du er ca. 8 km fra Polasirkelsenteret. Snart er du jaggu i Troms og da er det bare vidda mellom deg og Nordkapp. Lykke til videre. PS skal hilse fra Petter og Willy - vi har den 3. nattvakta i helga.

  Mvh. Jan-Erik

  SvarSlett
 4. Godt å lese at det går bra med deg. Høres ut som du i all hovedsak har en fin tur og at du holder motet oppe. Har ikke vært inne på bloggen på en stund, så jeg ble sjokkert når jeg så hvor langt du har kommet. Allerede langt inne i Nordland. Bare 2 fylker igjen nå!!!! Ønsker deg en god tur videre og gleder meg masse til du er tilbake på jobb så vi kan få høre levende referat fra turen.
  FOrtsatt god tur!!
  Klem fra Elin

  SvarSlett
 5. Ser på værmeldinga mandag morgen og det ser ut til at du får finvær over Saltfjellet. Minus 2-5 grader og delvis sol. Nyt naturen. Polarsirkelen neste.

  SvarSlett