søndag 25. mars 2012

62. Magerøya - Nordkapp 23 km


Endelig var siste dag kommet. Gikk nordover 3-4 km og fulgte så veien retning målet. Været skiftet men vinden var sterk i perioder. Grunnet været var det kolonnekjøring utover fra krysset v Skarsvåg. Ankom Nordkappplatået i 13 tiden med isbiter i skjegget. Gikk stolt inn på senteret og var klar for å få hjelp m foto samt mat. Inne var de iferd med å stenge og siste kolonnekjøring ut var kl 1330. Fikk dårlig tid da jeg ikke ville gå tilbake. Fikk skyss til Honningsvåg. Retur via Alta imorgen. Ser frem til en uke i Spania og påskeferie på hytta m familien.

JA, JEG KLARTE DET !!!!

10 kommentarer:

 1. Fantastisk, Terje! Vi sees i påsken. Det vanker sjampis hos naboen:-)

  SvarSlett
 2. Utrolig prestasjon Terje! For noen dagsetapper. Får høre mer når du kommer tilbake på jobb. Velfortjent hvile i vente både i Spania og på påskefjellet.

  SvarSlett
 3. Hei Terje.
  Gratulerer med en fantastisk prestasjon!!!!!! Her har du noe å være stolt over. Det har vært fint å følge deg på turen via nettet.
  Du får feiere med måte, og så får du nyte gode dager i Spania og på hytta, vi snakkes over påske.
  Mvh
  Ola Magne

  SvarSlett
 4. Gratulerer Terje. Veldig bra innsats og det har vært morro å følge med på bloggen din :)

  SvarSlett
 5. GRATULERER så masse Terje, du er en TØFFING - Ha en flott velfortjent uke i Spania og så treffes vi på Annolsætra. Hils nedover. Klem fra Bjørg og Svein

  SvarSlett
 6. GRATULERER-GRATULERER Terje.Det hær du har gjort,står det virkelig respekt av.No får du kos dæ my m familien.Du e en tøffing!!!!!Æ o ungan e virkelig stolt av dæ.
  God klæm fra Benthe

  SvarSlett
 7. Hei Terje
  Gratulerer med en stor prestasjon. Kos deg i syden og på hytta. Blir vel ikke mange lange skiturer der oppe tenker jeg..........
  Mvh. Jan.Erik

  SvarSlett
 8. Terje! Gratulerer. Det har vært inspirerende å følge deg disse 2 månedene. Stor prestasjon. Om du har tid og lyst vil det være fint om du oppsummerer turen. Hvordan har du opplevd turen, hva var utfordringene under veis (fysisk og mentalt), - og hva ville du endret på i ettertid.

  God påske! Nyt!

  Morten

  SvarSlett
 9. Heia! Gratulerer med vel gjennomført tur! Du klarte det virkelig! Vi sees på slektstreffet til sommeren, måtte låne et bilde av deg - håper det er ok: http://vollen.org/start

  SvarSlett