fredag 23. mars 2012

60. Stabbursdalen - Olderfjorden 64 km

Startet kl 0530. Kladdeføre m sludd. Fulgte reinsgjerde til vannet Leaktojavre hvor jeg traff de første isfiskerne. Fortsatte på skuterled nordover. Før Skaidijaure stanset isfisker Gaute m mor og to hunder. Fikk servert kaffe, brødzkiver og sjokolade. Fortsatte med ny energi. Sola kom og det ble påskevær. Tok meg tid til å sette meg ned for å spise matpakka i sola. Påvei ned mot Olderfjorden så jeg havet og målet (nordkappplatået). Fikk handlet og leid campinghytte på Russenes.

Tøffingen Gaute fra Billefjord !

6 kommentarer:

 1. Har fulgt bloggen din fra starten på Lindesnes. Ser du snart er framme på platået. Imponerende framdrift. Noen dager til nå så er du helt i nord og har gått Norge på langs på ski. Noe på forhånd men allikevel; gratulerer stort!!!

  SvarSlett
 2. Hei Terje.Det her e' helt utrolig!Så tøff du e'.Tænk no e du dær snart!Helt utrolige opplevelsa, og''blood,swet and tears'',nærme sæ slutten.Æ o ungan her i Klæbu syns du e en skikkeli' tøffing.Regne med du har champagnen klar når du parkere skian på platået.GRATULERER,o go klæm t dæ fra Benthe.

  SvarSlett
 3. Sinnsykt bra jobba Terje. Mektig imponert over lang tilbakelagt tur. Hilser fra OPS`en her...
  Trond

  SvarSlett
 4. Hei Terje

  Ser på Spoten at du gik jævlig langt i går, lørdag og at du ikke har mange km igjen til platået. Når jeg skriver denne kommentaren, søndag formiddag, er du vel ratt fremme på endestasjonen. 61 dager med et par-tre ufrivillige pauser grunnet dårlig vær og ødelagt utstyr, er den turen vel nesten rekord eller? Er veldig imponert over hva du har prestert på disse 61 dagene. Har vært utrolige artig å følge deg, og se frem til å møtss igjen og få dine opplevelser "live".

  Gratulerer Terje!!


  Mvh. JAn-Erik

  SvarSlett
 5. Gratulerer Terje!! En bragd!! Ser at du er på platået i dag. Må være en sinnsyk følelse. Kast skia over kanten og finn fram badebuksa:-) Spania next antakelig, men det blir vel med fly? Eller sykkel?

  SvarSlett
 6. Helt rått Terje!!! Gratulerer så mye. Gleder meg til å høre mer fra turen:-)
  Bjørn Christian

  SvarSlett